DM100 (Deaktif Kuru Maya)
DM100... (Deaktif Kuru Maya)...Özellikleri : Toz Halinde Glutation İçeren Maya Ekstraktı. (Saccharomyces cerevisiae). DM100 B. Yem sanayinde kullanılan, deaktif kurumaya; sektördeki ifadesi ile deaktif bira mayası.(Saccharomyces cerevisiae)..Yüksek
395.00 TL (KDV Dahil) Stok Durumu: Mevcut
DM100...
(Deaktif Kuru Maya)...
Özellikleri : Toz Halinde Glutation İçeren Maya Ekstraktı. (Saccharomyces cerevisiae).
DM100 B. Yem sanayinde kullanılan, deaktif kurumaya; sektördeki ifadesi ile deaktif bira mayası.
(Saccharomyces cerevisiae)..
Yüksek glutatyon
Ambalaj: 22,7 kg'lık kraft torbalarda....
Kg fiyatıdır.
DM100
DM100 B
Kullanım miktarı hamur için: DM100
50-100 g. / 100 kg. un. DONDURULMUŞ ÜRÜNLERDE
100-150 g. / 100 kg. un. LAVAŞ VE TORTİLLA ÜRETİMİNDE
300-400 g. / 100 kg. un. BÖREK YUFKASI ÜRETİMİNDE
Kullanım yeri: Börek yufkası, lavaş, tortilla ve dondurulmuş hamur üretiminde.
Avantajları: Hamur elastikiyetini artırır, hamurun makine işlenebilirliğini artırır, hamur yapışkanlığını azaltır. Hamurun su kaldırmasını % 2 ye kadar arttırır. Özellikle dondurulmuş ürünlerde çözünme sonrası sorunları azaltır.
Son üründe buhar basıncı etkisinin artmasından dolayı ürünler (börekler vb.) daha kabarık olur. Ürünler daha kolay kıvrılır ve kırılmaz, kırılganlık azalır, ürünler daha uzun süre taze ve yumuşak kalır.
-Hamur sıcaklığını 25 C° nin altında tutmaya özen gösteriniz.
(teknik bilgi için 0555 297 97 69 arayınız.)
Siparişinizi kargo ile gönderiyoruz, ödemenizi teslimat sırasında yapabiliyorsunuz.