Fırıncılık İçin Enzim Karışımları (Ekmek Katkı Maddesi Muadili)
Fırıncılık İçin Enzim Karışımları (Ekmek Katkı Maddesi Muadili)Özellikleri: Konsantre ve toz halindedir.Ambalaj : 2000 gr. plastik kovalarda.Kullanım miktarı : 20 g. / 50 kg un. 1ölçek / 1 çuval. Ölçek kova içinde mevcuttur.........................
1.250.00 TL (KDV Dahil) Stok Durumu: Mevcut
Fırıncılık İçin Enzim Karışımları (Ekmek Katkı Maddesi Muadili)
Özellikleri: Konsantre ve toz halindedir.
Ambalaj : 2000 gr. plastik kovalarda.
Kullanım miktarı : 20 g. / 50 kg un. 1ölçek / 1 çuval. Ölçek kova içinde mevcuttur.
.............................
Kullanım yeri: Geleneksek francala (Bıçaklı somun ekmeği) ve bu ekmeklerin dondurulmuş hamur uygulamalarında...
Avantajları: Ürünlerinizin yumuşak, düzgün iç yapılı olmasını sağlar. Ekmeğinizin iyi bir kabuk rengi almasını ve uzun süre ufalanmadan kalmasını sağlar. “Sponge dough” tekniği ile çok daha lezzetli ürünler üretmenizi sağlar.
(teknik bilgi için 0555 297 97 69 arayınız.)
Siparişinizi kargo ile gönderiyoruz, ödemenizi teslimat sırasında yapabiliyorsunuz.
ekmeğin ömrünü uzatmak
Ekmek Katkı Maddesi, Ekmek katkısı, Ekmek enzimleri, Ekmek için enzim, ekmekçilik enzimleri, ekmek geliştirici, un geliştirici,