Tam buğday, Kepek, Çavdar Ekmeği Geliştirme Ürünü
Tam Buğday, Kepek, Çavdar Ekmeği Geliştirme Ürünü: Özellikleri: Tambuğday, kepek ve çavdar ekmeği üretiminde kullanılan çeşit ekmek harcı.Ambalaj : 2 kg. plastik kovalarda...............................................................................
1.050.00 TL (KDV Dahil) Stok Durumu: Mevcut
Tam Buğday, Kepek, Çavdar Ekmeği Geliştirme Ürünü:
Özellikleri: Tambuğday, kepek ve çavdar ekmeği üretiminde kullanılan çeşit ekmek harcı.
Ambalaj : 2 kg. plastik kovalarda.
...................................................................................................................
Kullanım miktarı: 20 g./ 25 kg un. 2 ölçek/ 1 çuval. Ölçek kova içinde mevcuttur.
Kullanım yeri: Tam buğday, kepek, çavdar, köy ekmeği ve dondurulmuş hamur üretiminde kullanılır.
Avantajları : Geleneksel katkılarla elde ettiğiniz iyi hacim, geç bayatlama, hamurun başı ile sonu arasında benzer özellikte ekmekler üretmenizin yanı sıra; hamurununuz zayıfa düşmesini engelleyerek, daha lezzetli, güzel kokan, esmer çeşit ekmekler üretmenizi sağlar.
Maya besini özelliğinden dolayı maya kullanım oranını % 15' e kadar azaltabilir.
Su kaldırma oranını % 0,5' e kadar arttırır.
Yeni ekmek tebliğine uygun, iyi pişmiş ve kabarmış, kendine has görünüşte, kokuda ve kabuk rengi dağılımı olabildiğince homojen olan, basık ve yanık olmayan ekmekler üretmenizi sağlar.
(teknik bilgi için 0555 297 97 69 arayınız.)
Siparişinizi kargo ile gönderiyoruz, ödemenizi teslimat sırasında yapabiliyorsunuz.
tam buğday, kepek, çavdar ekmeği geliştirme maddesi,; tam buğday ekmeği katkı maddesi veya, tam buğday ekmeği katkısı, kepek ekmeği katkı maddesi, çavdar ekmeği katkı maddesi , köy ekmeği katkı maddesi olarak ortak adla adlandırılmıştır.
Tebliğde ifade olduğu şekilde fırıncılık için işlem yardımcı ürünler, piyasa dilinde ekmek katkı maddesi, ekmek katkısı olarak ifade edilebilir. Ancak birbirinden farklı dizayn edilirler ve aynı etkiyi gösterirler.