Yufka Lavaş Tortilla Geliştirme Ürünü
Yufka Lavaş Tortilla Geliştirme Ürünü: Özellikleri : Konsantre ve toz halindedir. Ambalaj : 2 kg'lık plastik kovalarda.Kullanım miktarı: 20 g. / 25 kg (un). 2 ölçek / 1 çuval. Ölçek kova içinde mevcuttur.............................................
875.00 TL (KDV Dahil) Stok Durumu: Mevcut
Yufka Lavaş Tortilla Geliştirme Ürünü:
Özellikleri : Konsantre ve toz halindedir.
Ambalaj : 2 kg'lık plastik kovalarda.
Kullanım miktarı: 20 g. / 25 kg (un). 2 ölçek / 1 çuval. Ölçek kova içinde mevcuttur.
..............................................
Kullanım yeri: Yufka üretiminde.
Avantajları: Hamur elastikiyetini artırır, hamurun makine işlenebilirliğini artırır, hamur yapışkanlığını azaltır. Hamurun su kaldırmasını % 2 ye kadar arttırır. ( Eğer değirmenden un katkılandırılmış olarak gelmesse).
Son üründe (örneğin börek) buhar basıncı etkisinin artmasından dolayı ürünler daha kabarık olur. Maya ekstraklı ürünümüzde ise; Yufkalar kat yerlerinden kırılmaz, yufkada kırılma, yufkada yırtılma azalır, ürünler daha uzun süre taze kalır.
-Hamur sıcaklığını 25 C° nin altında tutmaya özen gösteriniz.
(teknik bilgi için 0555 297 97 69 arayınız.)
Not:
Bu ürün küflenmeyi engellemez. Küflenme için antimikrobiyal madde kullanmanız gerekir. Ürünlerinizde küflenmeyi azaltmak için hava mikrobiyolojisini kontrol etmeniz önerilir. Bu konu ile ilgili daha fazla bilgi için arayabilirsiniz.
Değirmenlerde yoğun katkılandırılmış unlarda beklenen ideal performansta azalma olabilir.
Bu ürün yaygın olarak kullanılan yufka katkısından (sistein) farklı olarak enzim temelli olarak dizayn edilmiş ve sosyal sorumluluklar gözetilmiştir.
sistein (sisteyin) yerine güvenle kullanabilirsiniz. Sistein (sisteyin) içermez. Yufka için sistein kullanmınıza gerek kalmaz.
2 kova sipariş verin, kargo bedeli ödemeyin.
Siparişinizi kargo ile gönderiyoruz, ödemenizi teslimat sırasında yapabiliyorsunuz. arap ekmeği üretiminde de kullanılır.